Békesziget

Szeretetről bölcsességek,idézetek,,írások,képek gyűjteménye.Szeretettel üdvözlök minden kedves látogatót. Az élet értelméről, feladatáról elmélkedhetünk.Lehet kérdezni, gondolatokat megosztani az életről,hitről,vallásokról,hétköznapi problémákról

angyakak.jpg

cs.szarny.ang.gif

cs.imatkozo.3.gif


      Utazó angyalok

 Két utazó angyal  megállt,hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan  volt, és megtagadta az angyaloktól, hogy a nagy ház vendégszobájában pihenjek ki  magukat. Ehelyett egy picike helyet  kaptak a hideg pincében. Amikor kinyújtóztak a kemény padlón, az idősebb angyal meglátott egy lyukat a falon és kijavította azt. Amikor a fiatalabb angyal  kérdezte, miért, az idősebb angyal így felelt: 

-"A dolgok nem mindig azok,  aminek látszanak."

A következő éjjelen mindketten egy nagyon szegény, de vendégszerető paraszt és felesége házában pihentek.Miután azok azt a kevés ételt is megosztották velük, amilyük volt, átengedték az  angyaloknak az ágyukat, ahol ők jót aludhattak. Amikor a következő napon a  nap felkelt, az angyalok könnyek között találtak a parasztot és a feleségét. Az  egyetlen tehenük, akinek a teje az egyedüli bevételük volt, holtan feküdt a  mezőn.  

A fiatal angyal dühös lett és kérdezte az idősebbet, hogyan hagyhatta,  hogy ez megtörténjen. Az első embernek mindene  megvolt, mégis segítettél neki, vádolta. A második családnak kevese volt, és  hagytad, hogy elpusztuljon a tehenük.

"A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak," mondta ismét az idősebb angyal. Amikor a nagyház hideg pincéjében  pihentünk, észrevettem, hogy a falon lévő lyukban arany van. Mivel a tulajdonos  olyan mohó volt és nem akarta megosztani szerencsés sorsát, betapasztottam a  falat, hogy ne találhassa meg. Amikor a utolsó éjszaka a paraszt ágyában  aludtunk, jött a halál angyala, hogy elvigye a feleseget. Helyette odaadtam  a tehenet.

 "A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak."  

 Néha pontosan az a jó, ami történt csak a dolgok nem annak mutatkoznak, aminek kellene.Ha bízol, csupán  arra kell hagyatkoznod, hogy minden eredménynek megvan az  előnye.Amíg nem telik el egy kis  idő, ezt nem veszed észre....Néhány ember eljön az  életünkbe, és gyorsan elmegy...Néhány ember barát lesz és  marad egy kicsit... gyönyörű nyomokat hátrahagyva a szívünkön..


k_p-083af507707acd37b53f438ba52ed492.jpg

varazslat.idez..jpg

alvo.angyal.jpg.jpg    ald.unnep..gif 

www.tvn.hu_35c27dbedcde58216be549ebc36370e7.jpg

ange10.jpg


altato.jpg

Angyalokról

Írta: Szarvas Kitti
(részlet)

Minden angyal számos képességgel bír, és ezeket hajlandó megosztani velünk. Egyet azonban soha ne feledjünk el: ha rossz célokra használjuk az angyali erőket, annak saját magunk látjuk majd kárát.
Az angyalok, olyan fénylények, kiket Isten szerető gondolata teremtett, hogy segíthessenek, oltalmazhassanak minket földi, és túlvilági életünk során.
Ezek az angyalok állandóan szállítják a Mennyország és a Föld között áramló információkat.
angel1.gif

Angyalok (Őrangyalok):
Az angyalok személyek mellé vannak kijelölve, és gyakran őrangyalként emlegetik őket. Jelen vannak a születésünknél, velünk maradnak egész életünk során, és segítenek minket ennek az inkarnációnak a végén, valamint túljutni a köztes állapoton. Gyakran összetévesztik őket a szellemi vezetőkkel. A szellemi vezetők olyan szeretett lények, akik már éltek a Földön emberi alakban. Ez a vezető már lehet, hogy azelőtt meghalt, mielőtt te leszülettél a fizikai síkra, így veled volt már a születésednél is. Az őrangyalok együtt dolgoznak a kilenc kar összes angyalával. Megvédenek, amikor bajban vagyunk, és segítő kezet nyújtanak terveink végrehajtásában. Meg kell tanulnunk, tehát kinyitni a szánkat, és kommunikálni velük szükségleteinkről, és gondjainkról. Ők ugyanis egy szempillantás alatt továbbítanak üzeneteket, és ha hozzájuk fohászkodunk, érdekünkben segítséget kérnek majd mind az istenségtől, mind az összes többi angyaltól. Az őrangyaloknak különleges szabályokat kell betartaniuk velünk szemben. Nem szabad mögöttünk állniuk, fejünk tetejére pillantaniuk, mert ez által megzavarhatnák a lelkünkre ható isteni kapcsolat igaz és pozitív befolyását. Az őrangyalok csak szemből, oldalról vagy fentről közelíthetnek hozzánk, illetve Isten különleges engedélyével mögöttünk is állhatnak. A tisztánlátók az angyalok auráját fehérnek, míg a szellemi vezetőkét kevésbé fényes kékesfehér színben látják.
Őrangyalunk eléréséhez gyújtsunk gyertyát a kedvenc színünkben, és gyújtsunk meg egy fehéret is az istenségnek.

angyalka.jpg

angy.csok..gif

Az angyalok, olyan fénylények, kiket Isten szerető gondolata teremtett, hogy segíthessenek, oltalmazhassanak minket földi, és túlvilági életünk során.
Fejedelemségek (vallás, politika védelmezői, döntések angyalai):Ezek az angyalok állandóan szállítják a Mennyország és a Föld között áramló információkat. A hatalmakkal együttműködve figyelik az emberi vezetőket, és segítenek az igazságos döntések meghozatalában. Bárhol megtalálhatjuk őket, ahol embercsoportok gyűlnek össze azért, hogy tanuljanak, vagy döntéseket hozzanak. Főként hátrányos megkülönböztetés, állatok vagy emberek pusztítása, esetleg nem megfelelő vezetés esetén van szükségünk az ők hívására.Elérésük érdekében gyújtsunk fehér gyertyát az istenségnek, és vöröset a fejedelemségeknek.
Arkangyalok (Isten legfőbb hírvivői):Minden arkangyalnak van neve, és különleges feladata. Ők azok, akik mindenkivel törődnek, és nagyon szívesen foglalkoznak az emberekkel. Feladatuk, hogy ellenőrizzék az őrangyalokat és angyalokat a Földön. A legtöbb vallás ismeri: Mihály, Gábriel, Rafael és Uriel arkangyalokat, és őket tekintik a legfőbb Arkangyaloknak. De persze nem szabad megfeledkeznünk a többiekről sem.

Mihály, a Dél angyala
Mihály arkangyal, akinek a neve azt jelenti, hogy Ő, aki olyan, mint Isten" vagy Ő, aki úgy néz ki, mint Isten".

Sok vallásban Mihály a legfőbb angyali lényként szerepel. Ő az Erők Rendjének főnöke, az Isteni sereg, és az arkangyalok vezetője. A bűnbánat, a becsületesség, és a kegyelem angyala. Mihály az angyali birodalmak végrehajtója, hiszen ő az egyedüli angyal, aki az égi seregeket minden bajban megvédi. Az Irgalom seregével segít, hogy a negatív élő és halott lelkek eltaláljanak a fénybe. Hűsége megkérdőjelezhetetlen. Különleges tehetsége, hogy mindent megtisztít, legyen az ember, vagy valamilyen hely. Emellett benne egyesültek azok az ősi szellemek, akik a szent forrásokra, patakokra, folyókra, tavakra vigyáztak, és ő az oltalmazója a gyógyító energiák tiszteletére emelt szentélyeknek is.
Mihály szárnyai ragyogó smaragdzöld színben bomlanak ki, néha fácántollakkal ábrázolják. ő a rendőrök, a biztonsági őrök, a vadászok, és fegyveres szolgálatot teljesítők legfőbb védelmezője. Akkor hívd őt, ha félsz a negatív erőktől, vagy úgy érzed, egy földhöz ragadt szellem van a közeledben.
Ha hozzá fohászkodsz, képzeld magad elé vörösbe öltözött alakként, akit zöld, vagy arany fény vesz körül, és kezében lángoló kardot tart.

Gábriel, a Nyugat angyala
Gábriel arkangyal, akinek a neve azt jelenti, hogy Isten hőse" vagy ;Isten az én erőm"
.E név jelentése: a fény kormányzója". Gábriel a Paradicsom angyali őreinek vezetője, őt tekintik a Hold angyalának is. Ő az a híres arkangyal, aki hírt adott Máriának a hamari szülésről, és később ő hozta a hírt Jézus megszületéséről. Adományai közé tartozik a remény, és az írott szavakon keresztül az isteni birodalomból érkező üzenetek. Nyúlánk alakja körül nagy, arany szárnyak tárulnak szét. Őt hiszik a szülés és a terhesség védelmezőjének. Bár, az égi seregekért Mihály a felelős, mégis Gábriel dolgozik a stratégián, és vezényli a csapatok mozgását. Ő a védelmezője a hírvivőknek és a postai alkalmazottaknak. Kérd, hogy segítsen rejtélyes álmaid megfejtésében, Ő a felelős az álmokért, látomásokért, és a kinyilatkoztatásokért. Jelenítsd meg magad előtt Gábrielt olyan - kékbe öltözött alakként -, akit narancsos fény vesz körül, és egy edényt tart a kezében, amelyből víz hullik alá.

Rafael, a Kelet angyala
Raphael arkangyal,akinek a neve azt jelenti, hogy Isten gyógyít".

A héber rafa" szó gyógyítót, orvost, vagy doktort jelent. Rafael megfelelője eszerint:ragyogó gyógyító". Feladata a Föld gyógyítása, hiszen rajta keresztül óvja és táplálja a Föld az emberiséget. Ez magában foglalja a szeretet, az öröm, a fény, az ima, a könyörület, és a becsület energiáit. Ezért Rafael foglalkozik a betegségekkel és az egyensúlytalanságok elsimításával, Földanya minden gyermeke esetében. Másképpen, a Nap angyalaként is ismerik. Felelős a szeretetért, a boldogságért, és az örömforrásokért. Ő a túlvilági kísérő, az orvosok, a nővérek, a bábák, az alternatív gyógyítók őrangyala. Van humorérzéke, szereti a tréfát és a játékokat. Szívesen meglátogatja a gyanútlan halandókat, és beszélget velük. Ő egy álruhás angyal. Aki gyógyító akar lenni, Rafael védence. Másrészt ő vezérli és óvja az utazókat. Akkor hívd az életedbe, ha gyógyulás, gyógyítás vagy utazás vár rád. Ha elképzeled Rafaelt, akkor jelenítsd meg magad előtt egy sárga lepelbe öltözött, lilás fénnyel övezett alakként, aki egy kígyókkal körbefont botot tart a kezében.

Uriel, az Észak angyala
Uriel arkangyal, akinek a neve azt jelenti, hogy ;Isten fénye".
Uriel jelentése: ragyogó Föld".
A legenda szerint Ő figyelmeztette Noét a közelgő özönvízre. Ő is felelős, a látomásokért, az álmokért és a jövendölésekért. A rejtélyek angyalaként is ismert. Védelmezi a médiumokat, és azokat, akik arra törekszenek, hogy megjósolják a jövőt az emberiség javára, valamint az újságírók, tanárok, írók patrónusa. Ő a felelős bizonyos természeti jelenségekért, a tornádókért, a viharokért, a hurrikánokért, a vulkánkitörésekért, és a földrengésekért. Őrzi a tündérkirályságok kulcsait! Ő segít, ha felejteni szeretnénk, segít a fájó emlékek meggyógyításában. Ha konfliktusba keveredsz, azonnal segít, hogy abban a helyzetben is rátalálj a szeretetre. Kérd a segítségét, ha félsz a viharoktól, majd ő biztonságba helyezi az otthonodat, családodat. Ha úgy érzed a testedben, elmédben hatalmas vihar tombol, kérd őt, hogy rendezze gondolataidat, hozzon nyugalmat. Ha egy vágyad szeretnéd teljesíteni, kérd őt, hogy segítsen, vagy adjon melléd segítő társad. Jelenítsd meg magad előtt Arielt/Urielt zöldbe és barnába öltözött, termékeny talajon álló alakként, aki búza, kukorica, vagy árpaköteget tart a kezében.

angy.cica.jpg

2angyal.jpg


ejangyal.jpg

angel.gif

Angyalokról

Forrás: Szarvas Kitti


Ahhoz, hogy észrevegyük a körülöttünk lévő angyalokat nincs különösebb képességre szükségünk, csak egy kis odafigyelésre. Van, aki látja őket, van, aki hallja, van aki érzi. Mindenki úgy lép kapcsolatba velük, ahogy a legegyszerűbb, valamint kölcsönösen is így van. Van, akinek természetesen jön, van, akinek tudatosan.
A kapcsolatteremtés módjai a következők: tisztánlátás, tisztán hallás, tisztárérzékelés, tisztán tudás.

Csak kevesen hallanak angyali hangokat. Amikor valaki hallja az angyali és Isteni üzeneteket, akkor beszélünk tisztán hallásról. Az idetartozók közül azonban sokan nem tudják, hogy a néha hallott szokatlan hangok üzenetek lennének. Az angyalok hangja mindig szeretetteljes, gyengéd, és türelmes. Néha csak egy kis csengő hangot, vagy halk zenét hallunk. Sokszor az egónk nem hagyja ezeket az üzeneteket érvényesülni, hiszen azt súgja, hogy ez csak képzelődés, és azt hallasz, amit szeretnél hallani, de ez nem így van. Tudnunk kell megkülönböztetni az Én és az angyalaink hangját. Az angyali hang néha hasonlít a saját hangunkra, de nem feltétlenül olyan. A hang jöhet kívülről, a szívedből, és az elmédből is. Az Ego hangja mindig negatív, és azt próbálja beléd magyarázni, hogy nem vagy elég jó, úgy sem fog sikerülni, ez nem neked való, míg az angyali hang mindig kedves, segítőkész és biztató. Addig ismétli szeretetteljes útmutatásait, amíg el nem kezdesz akként cselekedni, vagy el nem hiszed, hogy tényleg képes vagy valamire.

Lehetséges, hogy vizuálisan üzennek neked, képeket, gyógyító színeket, vagy szimbólumokat látsz, ilyenkor tisztánlátásról van szó. A képek jelentése nem mindig tiszta. Ha kicsit homályos a kép, kérjük, hogy tisztítsák meg őket. A jelentéseket gyakran el kell vonatkoztatni a kép konkrét szemantikájától, ilyenkor próbáljuk meg kapcsolatba hozni a képet a jelenlegi életünkkel, és a szimbólum másodlagos jelentését venni figyelembe. Egy egyszerű példa. Gyakran látsz galambokat; mondjuk az utcán, az ablakon keresztül, ha lecsukod a szemed, vagy gyakran ugrik be e madár képe. Jelentheti többek között, hogy ki kéne lépni jelenlegi állapotodból, változtatni kellene valamit az életmódodon, hogy szabad lehess. Gyakran félünk attól a képtől, amelyeket meglátunk, vagy láthatunk, például valamelyikünk hozzátartozójának halálát, vagy szerettünk komolyabb megbetegedését. Ilyenkor automatikusan becsukjuk a harmadik szemünket, ezzel elzárva a közvetítő csatornát, és többé nem vesszük figyelembe a kapott jeleket, egészen addig, amíg akaratunkkal nem nyitjuk ki újra a szemünket. Lehet, hogy egy tollpihe tűnik fel a semmiből, vagy egy halvány fehér-sárga fényvillanást látunk a szemünk sarkából. Ez mind angyali jelenlétre utal.

A tisztán érzékelés fizikai érzésen, érzelmen keresztül jelentkezik. tisztán érzők kapják a legtöbb jelet. Mondjuk a gyomor szorulása, a test valamely részének különböző ingere, valamilyen illat megérzése, ízlelő, valamint tapintóérzetként is jelentkezhet Talán csak egy pillanatnyi meleg simogatás az arcodon, a válladon, a kezeden. De lehet, hogy megérzed, hogy éppen átölelnek, a szárnyuk megérinti a bőrödet. A légnyomás is megváltozhat, ha angyal jelenik meg a szobában. Mintha besűrűsödne, a levegő, vagy egy felhő süllyedne le hozzád. A szoba lehűlése negatív, míg melegsége pozitív energiákat, erőket jelent. Érezheted, hogy valamerre húz egy erő, az egyértelműen azt jelenti, arra kell elindulnod. Ha az angyalok átölelnek, a szívedet melegség és különös szeretet járja át.

A negyedik kommunikációfajtát tisztán tudásnak hívjuk. Gyakran a férfiak rendelkeznek ezzel a csodálatos tudással, de nem vesznek figyelmet róla. Ha érzed, tudod, hogy ott van veled egy angyal, az úgy is van. Gyakorta tapasztalható ez a tudás, amikor megkérdeznek tőled valamit, te alig egy kis gondolkozás után, vagy azonnal rávágod a választ, aztán megkérdezik, ezt te honnan tudod, te pedig csak annyit tudsz mondani: nem tudom, de érzem, hogy így van, néhány perce még én sem tudtam. Érzékelhető, amikor valakivel kommunikálunk, és nagyon könnyen ki tudunk bontakozni, vagy tudjuk hogyan kell segíteni a problémáján.
Mindenki számára hozzáférhető az összes csatorna, csak ki kell tapasztalni, hogy melyik az, amelyik a legjobban, és legegyszerűbben működik. Az is előfordul, hogy egyszerre több csatornát is használunk egymással párhuzamosan, de ez ritka eset. Általában egy csatorna van, amelyre a legérzékenyebbek vagyunk.


ebreszto.gif

eg.lepcso.jpg

angyalsegites.jpg

titok.jpg

spirit.angy.jpg

www.tvn.hu_424aa067dad352cd958ca5fe79c72781.jpg

www.tvn.hu_aaf2671ee1c824da3b27550bf681878a.jpg

www.tvn.hu_da1d1051c591fd580b39c5ced8f04f3e.jpg


KAPCSOLATTEREMTÉS ŐRANGYALAINKKAL

Kérdező: Uram! Hogyan lehet kapcsolatot teremteni őrangyalunkkal?

A HANG válasza:

"Azok, akiket ti őrangyaloknak neveztek, azok a jó szellemek, akik már akkor meleg barátságban voltak veletek, amikor még meg sem jelentetek a földön. Mivel nemcsak létük, hanem működésük forrása is Én vagyok, ezért mondhatók JÓ angyaloknak. Az erkölcsi rendben minden addig mondható jónak, míg működését Belőlem és Velem hajtja végre. Ezek a szellemi lények tehát épp oly hűségesek, mint Én vagyok. Éppoly hűségesek hozzátok, mint Hozzám. Mivel működésüknek nemcsak tartalmát, hanem formáját is Tőlem tanulják, ezért nagy tisztelettel vesznek benneteket körül. Működésük minden mozzanata hozzá van kötve a ti szabad döntéseitekhez. Nemcsak Nálam nélkül, de nálatok nélkül sem tehetnek semmit. E téren azonban van némi kivétel. Amikor szándékotok szinkronban van velem, de naivitásotok nem tesz alkalmassá benneteket arra, hogy belássátok, mennyire szükségetek van égi segítségre. Ilyenkor angyalaitoknak szabadságában áll tenni azt veletek, amit jónak látnak. Ez legtöbbször abban aktualizálódik, amit ti úgy hívtok, hogy szerencsés véletlen. Az ilyesmi legtöbbször angyalaitok műve. Ők tisztán látják azt a szerepkört, melyet be kell töltenetek, s képesek arra, hogy döntésetektől függetlenül is megálljt parancsoljanak a szerepeteket akadályozni akaró ártó szellemeknek. Éppen ezért ŐRangyalok. Angyalaitoktól mindent lehet kérni, mindent meg lehet beszélni, velük, amit ti fontosnak tartotok. Ők a jó barátság igazi ápolói. Nem kell hozzá semmi ceremónia. A ti nyelveteken szólva, ők állnak legközelebb hozzátok. Bizonyos megszorítással még Nálam is közelebb állnak hozzátok. E megszorítás a következő: Tőlem felétek számotokra legtöbbször ők formálják alkalmassá végtelen szeretetem kiáradását. Ez őket boldogítja, s mivel ők is teremtmények, így válnak végtelen szeretetem és boldogságom megélőivé. Ez teremtményeim szeretet-kibontakozásának velejárója. Tőletek Felém már nincs ilyen fontos szerepük. De majd lesz akkor, ha már ti is átlépitek a tér-idő dimenziókat. Hozzám intézett imáitok ugyan átjárják őket is, de ez nem érinti boldogságuk lényegét.- Az ő boldogságuk lényege is az, mint minden teremtményemé, hogy az Általam fölkínált szerepet, szeretést, szívvel-lélekkel vállalják. Kérjétek hát gyakran segítségüket."


 DOMBI  FERENC
( Hang könyv. 2/136)

cs.ker.konyok.gif


www.tvn.hu_eeceea162016c74e30b09da58559548a.jpg

angy.jegcsap.gif

www.tvn.hu_717bc6e78713e1cbd61dcb93db1e6eb0.jpg

cs.imatk..gif

www.tvn.hu_bfd9ca956d769692a50af9762d3e9ac7.jpg

Az  angyalok  tisztása

Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen.
Mihelyt a fák alá belépsz, és felrebben előtted az első rigó: akkor már tudnod kell, hogy az erdő észrevett. Ha megállsz egy pillanatra, hallani fogod a szellőt, ahogy a fák között tovaoson. Te már tudod, hogy ezt a szellőt az angyal rázta elő, köpenye ráncaiból.

Ha jól figyelsz, a manókat is hallhatod : surrannak, matatnak, itt-ott a sűrűben. Sok dolguk van, igyekezniök kell.


A virágokat is láthatod majd, és minden virág kelyhéből egy tündérke les rád. Figyelik, hogy rontó ember vagy e? Azoktól félnek.

De te látó- ember leszel, és a tündérek ezt hamar felismerik. Kiülnek a virágok szirmaira, és kedvesen reád kacagnak.

Amikor rábukkansz valahol egy forrásra, ülj le melléje csöndesen és figyelj. Nagyon csöndes légy, és akkor hallani fogod a zöld ruhás tündérke hangját a surranó vízből. Ha pedig jó füled van, és érted az erdő nyelvét, akkor meghallhatod azokat a csodaszép meséket, amiket a forrás, a csermely, a patak tündére elmond ilyenkor a fáknak.

De akkor a patakot is meghallod, ahogy neked mesél, csodálatos meséket az erdőről.

Csak haladsz csöndesen, gyönyörködve, céltalanul, s egyszerre csak kilépsz az Angyalok Tisztására. Nem is tudod, hogy ez az, mivel az angyalokat nem láthatja a szemed. Csak annyit látsz, csak annyit érzel, hogy csodálatosan szép. És megállsz.


És abban a pillanatban megnyílik a szíved és az angyalok észrevétlenül melléd lépnek, egyenként, lábujjhegyen, és belerakják kincseiket a szívedbe. A legnagyobb kincseket, amiket ember számára megteremtett az Isten. A jóságot, a szeretetet, és a békességet.


Te minderről semmit sem tudsz akkor. Csak annyit hallasz, hogy a madarak nagyon szépen énekelnek körülötted, és a patak nagyon szépen mesél. Csak annyit látsz, hogy nagyon szép az erdő. A fák, a virágok, a fű, a moha, a magas kék ég és rajta az a nagy, csillogóan fehér felhő, amelyiken a Jóisten ül, bárányfelhőket pöfékel nagy kék pipájából, és jóságosan mosolyog.


Csak amikor visszatérsz újra az emberek közé, a rontó-emberek közé, és hiába gonoszak hozzád, te mégis jóval viszonozod gonoszságukat, szeretettel vagy mindenki iránt és az élet legsúlyosabb perceiben is derű és békesség van a homlokodon: csak akkor látják meg rajtad, hogy az Angyalok Tisztásán jártál, kedvesem.


Wass Albert

k.keret.rozs.jpg


moz.teli.gif

orangyal.jpg

cs.vir-pill..gif

szeretet.gif

konyv.hinta.gifWeblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 52
Heti: 374
Havi: 1 721
Össz.: 419 548

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Angyalok
Békesziget - © 2008 - 2018 - bekesziget.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: én oldalam versek képek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »