Békesziget

Szeretetről bölcsességek,idézetek,,írások,képek gyűjteménye.Szeretettel üdvözlök minden kedves látogatót. Az élet értelméről, feladatáról elmélkedhetünk.Lehet kérdezni, gondolatokat megosztani az életről,hitről,vallásokról,hétköznapi problémákról


cs.ang-gamb-ang.gif


Kedves látogatók

Minden problémánkra, nehézségre van megoldás, azonban számunkra ez számtalanszor lehetetlennek tűnő dolog, Sokszor megoldhatatlannak tartjuk az adott helyzetet, s nem találjuk a kivezető utat. Pedig a segítség ott van a közelünkben, kérdés csak az: van -e fülünk rá, hogy meghalljuk, észrevegyük a felkínálkozó segítséget.

A külső zajok, zavaró hatások ,nehézségek, a nehéz élethelyzetek eltérítenek, megingatnak bennünket,s próbára tesznek mindannyiunkat. Céljuk hogy kibillentsenek a lelki békességből, bizonytalanná tegyék az embert, s letérítsenek a választott Jézust követő útról. A kérdés engedünk-e ezeknek a hatásoknak. Vajon mennyire engedjük magunkat behálózni?

Fontos lenne szem előtt tartani, hogy Isten a gondviselőnk,  de csak akkor tud segíteni, ha mi ráfigyelünk, ráhagyatkozunk, ha hiszünk mindenhatóságában, az Ő erejében, szeretetében.

Ezt a képsorozatot, egy barátom küldte, szeretettel megosztom minden kedves olvasóval. Ha belegondolunk valójában sokan megtaláljuk magunkban is ezeket az érzéseket . Gondolkodásátalakításunkba ez talán segít, ha minden napunkat hasonló elmélkedésekkel indítjuk el, illetve fejezzük be.

                                                                  Szeretettel:  A.M.Tímea

j.uz.1.png

j.uz2.png

j.uz.3.png

j.uz.4.png

j.uz.5.png

j.uz.6.png

j.uz.7.png

j.uz.8.png

j.uz.9.png

j.uz.10.png

j.uz.12.png

j.uz.13.png

j.uz.14.png

j.uz.15.png

j.uz.16.png


cs.--gamb.sziv--.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 52
Heti: 365
Havi: 1 712
Össz.: 419 539

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Jézus üzenete
Békesziget - © 2008 - 2018 - bekesziget.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: én oldalam versek képek idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »