Békesziget

Szeretetről bölcsességek,idézetek,,írások,képek gyűjteménye.Szeretettel üdvözlök minden kedves látogatót. Az élet értelméről, feladatáról elmélkedhetünk.Lehet kérdezni, gondolatokat megosztani az életről,hitről,vallásokról,hétköznapi problémákról

cs.ang-gamb-ang.gif

 

Szeretettel  köszöntök  minden  látogatót.

 

Ezt a lapot Isten keresőknek,  útkeresőknek indítom,

vallásoktól, egyházaktól függetlenül.

 

  Olyan embereknek ajánlom, akik nyitottak, őszinte érdeklődők, útkeresők. Szeretném megosztani velük hitemet, nézeteimet, véleményeimet, s olyan írásokat, amelyek békét, szeretetet , bölcsességeket tartalmaznak.

Szeretném, ha az idelátogatóknak ez az oldal feltöltődést, segítséget jelentene, s vidám, elgondolkoztató kikapcsolódást nyújtana .  A felmerülő kérdésekre, problémákra megoldásokat találnánk, akár közös elmélkedések útján is.

Szerencsére sok hasonló közösségi oldal található itt az interneten, mindenki csemegézhet kedve szerint,attól függően merre tart, merre halad. Nem állítom hogy az itt található dolgok tökéletesek, de segítő szándékkal készül, és folyamatosan töltődik, változik, alakul szándékaim szerint. A hosszú idők alatt összeszedett  tapasztalatokat, tudást, ismeretet  senki nem tarthatja meg magának, meg kell osztani másokkal, ezért indítom el az oldalt. Kell a fejlődéshez, haladáshoz :nyitottság, gondolkodás átalakítás, ezek hiányában bezárul körülöttünk minden. A gondolkodás átalakítás egy hosszú, végtelen folyamat, ami nélkülözhetetlen a fejlődéshez. Ezen a keskeny,szűk úton próbálok haladni, amit Jézus megmutatott számunkra, s ez mellett akarok tanúságot tenni. Nem állítom, hogy ez mindig sikerül, de megteszek minden tőlem telhetőt. Néha én is megbotlok, elesek, de felállok, folytatom tovább, s ez a fontos. Nem szabad soha feladni, történjék is bármi az életünkben, a segítség mindig ott van mellettünk, ha engedjük, kérjük, akkor megmutatják az utat számunkra, vezetnek irányítanak bennünket.

Célom :az Istennel való kapcsolat kialakítása,az Ő jelenlétének megélése. Ezotéria és az evangéliumok kapcsolatának megismerése, összefüggéseinek feltárása. Belső béke, harmónia megteremtése, s ezáltal szeretet kiárasztása a környezetembe.

Nem ajánlom ezt azoknak, akik zárt vallásúak, s hitükben megélik a  teljességet, tökéletességet.  Számukra az egyházuk megad minden  segítséget.

Továbbá nem ajánlom még a kötekedő, rossz szándékú embereknek, s az ebből fakadó megnyilvánulásoktól elzárkózom.

 

Elérhetősségem : bekeszig@gmail.com

                                                                                           A.M.Tímea

 

       cs.--gamb.sziv--.gif

 

old.kosz..gif

 

zsep.napot..jpg

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 220
Heti: 499
Havi: 3 833
Össz.: 618 669

Látogatottság növelés
Oldal: Kezdő lap
Békesziget - © 2008 - 2022 - bekesziget.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »