Békesziget

Szeretetről bölcsességek,idézetek,,írások,képek gyűjteménye.Szeretettel üdvözlök minden kedves látogatót. Az élet értelméről, feladatáról elmélkedhetünk.Lehet kérdezni, gondolatokat megosztani az életről,hitről,vallásokról,hétköznapi problémákról

                  cs.ang-gamb-ang.gif


Kaptam, küldöm, kemény! 
Valami készülődik az Univerzumban... 
 
 
Subject: RENDKÍVÜL FONTOS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY MINDENKINEK - Molnar Gabor         Dr. Molnár Gábor parapszichológus a XX. kurzusát tartotta szombat-vasárnap. Gábor eddig soha nem beszélt sem a magyarságról, sem a pólusváltásról. Mindeddig azt mondta, hogy ne magyarkodjunk. Most mégis félretette a szokásait, és mindkettőről beszélt,  igaz most is csak tömören, pedig ő az, aki ezekről a legeslegtöbbet tudja, mégis rendkívül szűkre szabta e két témával kapcsolatos információkat. Amiket most elmondott, azt megosztom Veletek, mert mindkettő rendkívül fontos, és tudatosan kell készülni rá, és nem szabad megijedni a történések idején, mert az életünkbe kerülhet. Gábor azért beszélt most ezekről, mert bármikor bekövetkezhetnek, és fontos, hogy tudatosak legyünk ekkor.                         Most idézem azt a négy mondatot, amit elmondott a magyarságról. "Csak a magyarságnak lesz egy fényköre. Ebben lesznek olyan emberek, akik még érdemtelenek. Tri-a-nonnal fizikálisan gyengítettek minket, de ezzel erősítették a spiritualitást, mert ezzel adták meg a fényességet. A magyarságnak a nagysága hamarosan be fog bizonyosodni."
  Tanított egy bőgőmantrát is, amit ha csak ez a kis csapat, mármint a tanítványai március 15-én délelőtt 10 órakor mantráznak, az egész Magyarországot magasabb rezgésszintre emeli. Ez a mantra az aum eddig általam nem ismert különleges rezgetése. Ezt a tibetiek kánonban szokták énekelni, mégsem ismertem ennek ezt a fajta rezgetését. Nem Molnár Gáboros pajtik is bekapcsolódhatnak holnap délelőtt 10-kor ha lehetséges közös mantrával, ha nem megy, akkor az imának is rendkívül hatásos ereje van. A lényeg, hogy szívből jöjjön. Én holnap a csillagcsapattal találkozom, és éppen úton leszek 10 órakor, de gondolatban mindenképpen megteszem, annak is van ereje.
 
Magyarország térképe régen az emberi agyat mutatta, Tri-a-non (három a nem test-lélek-szellem szintjén nem)) óta a tobozmirigyet, vagyis a harmadik szemet ábrázolja. Az agyról mindent lehántottak, csak a legértékesebb része, a tobozmirigy (harmadik szem) maradt meg. Ez azt jelenti, hogy a harmadik szem revitalizálásával (újraélesztésével) - mivel az őseink jól tudták használni a harmadik szemüket - újraéleszthetjük Magyarországot. Magyarország alatt a teljes eredeti Magyarország értendő. A harmadik szem újraélesztésére megvannak a megfelelő technikák, amihez megfelelő lelki érettség is szükséges.
 
A pólusváltással kapcsolatban pedig arról beszélt, hogy "most sok minden ér egybe. Nemcsak a 25.920 évenkénti periódus végére értünk, A pólusok megváltoznak. A Föld átfordul. Az Északi Sarkból déli sark lesz és fordítva. A mágneses erő megbomlik a Földnél. Ez három napot, összesen 30 órát vesz igénybe. Ez alatt a három nap alatt a mágneses tér megszűnik a föld körül. Amíg a mágneses tér újra be nem áll, amíg újra helyre nem áll, ez 30 óra. Ez alatt az idő alatt nem fogunk látni. Akkor nem fogunk megőrülni hogy megvakultunk, ha tudjuk, hogy ez a Kozmikus Törvény. Nyugtassuk meg a családot, hogy ez a Kozmikus Törvény, és várjuk ki nyugodtan a végét, akkor semmi baj nem lehet. Akinek a belső látása - harmadik szeme - működik, az valamilyen szinten fog látni, mert a harmadik szem fölötte van a mágneses rendszernek. Kivétel nélkül mindenki megvakul, poláris szemével senki nem fog látni. Közel vagyunk, hogy a Föld pólust is válthat. Ha ismerem a törvényt akkor kivárom, ha nem akkor beleőrülök." Gábor szerint ez lehet öt év múlva is, de bármikor megtörténhet, akár már holnap is, ezért beszélt erről is, hogy időben felkészítsen minket.
  A Gábortól kapott 45 oldalas jegyzetben is kitér erre mindössze három sorban. "Ha a földünkön pólusváltás jönne létre, mindenki megvakulna harminc órára a mágneses mező megváltozása miatt. A mágneses mező rendeződése kb. harminc óra. Az, aki ismeri a törvényt kivár, és nem esik pánikba, aki nem, félelmében talán meg is hal."
 
Ettől kezdve tökéletesen érthetővé vált mindenféle olyan információ, ami a három napos sötétségről szólt. Ez alatt a három nap alatt kivétel nélkül mindenkinek szembe kell néznie a saját belső démonaival. Ezt a belső utat mindenki egyedül járhatja be. Érthetővé vált az is, hogy miért éli túl sok gyerek, és kevés felnőtt. Azért, mert a gyerekek félelem nélkül, nyugodtan fognak aludni ez alatt az időszak alatt, míg a felnőttek össze-vissza hisztériáznak, ami a vesztüket okozhatja. Mivel erről a média sehol nem fog hírt adni, ezért elkerülhetetlenül fontos, hogy egymást mindenképpen tájékoztassuk, hogy minél több legyen a túlélő. Kryon is azt üzente egykor erről, hogy a dimenzióváltás idején a gyerekek pontosan fogják tudni, hogy mi a teendő. Hát ez. Nyugodtan kivárni, és aludni. A Föld most nemcsak pólust vált, hanem dimenziót is.
 
Régebbi információk szerint egyedül a Kárpát-medencében van a legnagyobb esély a túlélésre. Nagyon sok földrész víz alá fog kerülni. Ataisz és Atlantisz pedig kiemelkedik a vízből. Azok a földrészek semmisülnek meg, amiknek lakói nem rendezték a csoportkarmájukat. Mostani információk szerint is Európa Nyugati része, Amerika északi része elsüllyed.
 
Ebből adódóan nagyon fontosnak éreztem, hogy ezt az információt megosszam minél szélesebb körben, mert az idő tényleg közel van, bármikor bekövetkezhet. A lényege, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ez Kozmikus Törvény, és várjuk ki a végét nyugodtan, és aludjuk át ezt az időszakot, akkor semmi bajunk nem lehet.
 
Tudjátok, régen Noét kiröhögték azért, mert verőfényes napsütésben bárkát épített. Mégis neki lett igaza. Akik felfértek a hajójára életben maradtak, akik meg nem, azok meghaltak. Akkor is mindenki tájékoztatva lett a várható eseményekről, ahogy most is. Ki a hibás azért, hogy egyedül Noé hallotta a figyelmeztető hangot? Engem sem fog érdekelni, hogy ki fog kiröhögni, ahogy Gábort sem érdekli. A lényeg, hogy széthintsem a magot mindenfelé. Kiknél fog gyökeret ereszteni és kihajtani, az már nem az én dolgom. Mindenkinek egyéni dolga, hogy milyen utat választ.

cs.masni.gif

        A tudomány és a próféciák kereszttüzében : 2012


Az ördög a részletekben rejtőzik - tartja a régi mondás, és úgy tűnik, a világvégének megjósolt 2012-es időpont rejtélyéhez is úgy kerülhetünk közelebb, ha a felszínes hírverések mögé kukucskálunk egy kicsit, és igyekszünk kibogozni a mélyebb összefüggéseket.
Az eddigi világvégi próféciák körül megközelítőleg sem alakultak ki olyan sok, olyan harsány, és sokszor egymásnak ellentmondó álláspont, mint a mostani közelgő 2012. december 21. körül. A kommunikáció tudományának első számú szabálya: nem az a fontos, mit mondanak, hanem az, hogy ki mondja!

Mit mond a tudomány?
A tudományos körök elismerik, szóba jöhet pólusváltás, a Föld elektromagnetikus energiájának csökkenése, napkitörések. Mindezek hozadéka drasztikus klímaváltozás, elolvadó sarki jég, az erősödő naptevékenység, ami akár szó szerint súlyosan égető problémává nőhet. A felborult geomagnetikus erőtérben aztán ki tudja, mi mit vonhat maga után: a műholdak leállását, az energiaellátás kiesését, e kettő már elég ahhoz, hogy gyakorlatilag ellehetetlenüljön a mindennapi élet, hiszen a mai modern világ teljes mértékben e két alapvető forrásra rendezkedett be.

Próféciák és asztronómiai konstellációk
Az úgynevezett próféciák közül a legismertebbek és legfontosabbak a Biblia Jelenések Könyvében olvashatóak, illetve a maják és a hopi indiánok "próféciáiban", illetve a védikus tanításokban találhatók. Ami abszolút közös mind a négyben: egyikük sem a "világ végéről", hanem a jelen korszak (az eon) végéről beszél. A prófécia pedig azért idézőjeles, mert igazából szó sincs prófétálásról. A maják egy kommentár nélküli asztronómiai naptárt hagytak az utókorra, a hopik pedig minden tanításukban hozzáteszik, hogy "minden az emberiségen múlik, csupán lehetőségek és következmények vannak".

A Biblia világosan kimondja: jelek lesznek az égen, a Napban, a Holdban és a csillagokban. Ezzel teljesen összecseng a maják híres asztronómiai naptára, amely bonyolult számításokkal tárja elénk a már eléggé ismert nagy konstellációk időpontjait. Ezek közül a legfontosabb jelenség, hogy a Nap áthalad a Tejútrendszer tengelyén, vagyis az egyik "térfélről a másikra" kerül. Ez ugyanis nagyjából 26 ezer évenként következik be. És innen jönnek a spekulációk.

Miért ér véget a maja naptár 2012. december 21-én? Azért, mert a hitük és tudásuk alapjául szolgáló kozmikus ritmus szerint akkor van egy "váltás". Mind a maják, mind a hopik és a védák szerint van egy alapritmusa a Naprendszernek: körülbelül 26 ezer év alatt kerüli meg a Plejádok Napját, az Alcyont. Hogy ez milyen elmélet szerint kiemelt fontosságú a legtöbb ókori nép szerint, azt ugyancsak érdemes volna elemezni. De most inkább a nyugati asztronómia egy másik ritmus szerinti váltását kellene kiemelnünk, mely szintén ismeri ezt a Nagy Ciklust, ugyanis a Naprendszerünk ugyanennyi idő alatt járja végig a 12 állatövi jegyre felosztott égboltot.

A Napunk 26 ezer év után most tér vissza a kiindulási pontba. Hogy ez miért fontos? Mert az időnek nemcsak mennyisége, hanem minősége is van! Sőt! A régiek szerint elsősorban minősége volt. Mi a saját lineáris idővonalunk bűvöletében dátumokat számolgatunk, nekik mást jelentett az idő: minőségi változást. A hopiknak például szavuk sincs a múlt-jelen-jövő időbeli leírására. Ennek tudatában amit ők jeleztek: csupán annyi, hogy "nagy változások lesznek"! Ez a változás egy "univerzális napforduló" elérkezése. Amikor a Nap (és vele a Naprendszer) átlépi a Tejút ekliptikáját (egyenlítőjét), és ismét a fényes oldalra kerülünk. Ezzel a "galaktikus téli napfordulóval" lezárul a távolodó, sötét, kozmikus éjjel, amit Vaskornak neveztek, és nőni kezd a kozmikus nappal fénye. Az Aranykorból indultunk és most oda térünk vissza.
A téli napforduló mind a mai napig az örömöt, az újjászületést, átváltozást, felébredést, a fény megérkeztét jelenti, ez a lényege a földi időzónában évente bekövetkező napfordulónak, azaz a mi Karácsonyunknak is.

A másik konstelláció, a Tejút közepe és a Nap együttállása egy másik örömteli esemény volt a maják életében. A Tejút közepe ugyanis az ősi hitben Égi Anyánk kozmikus méhét jelentette: innen születtek a csillagok! És valóban, a modern tudomány is bebizonyította már, hogy a Tejút közepe egy fekete lyuk, ahol valóban csillagok születnek. Ez a két galaktikus esemény teszi a Földlakók számára még különlegesebbé a 2012-es téli napfordulónkat 2012. december 21-én.  A jeles dátum tehát a Nap szent hármas "születését" jelzi , ami a fentiek tükrében mindent jelent, csak rosszat nem. Hiszen ez nem más, mint egy galaktikus Szilveszter és Új Év kezdete, alkalom a pezsgőbontásra. Még egy dolog is bizonyos: nem hajszálpontosan december 21-én ugorja át a bűvös tengelyt a Nap! Ez az átlépés a Nap lassú járása miatt 72 év alatt történik - és nem ámítás! - már 1998-ban elkezdődött! Tehát nem egy szempillantásnyi változást kell várnunk, hanem hosszú átmenetet.

Jó vagy rossz jön?
Az, hogy egy másik korszak köszönt ránk, és lesznek nagy változások, nem vitatható. A harci szekértáborok az szerint oszlanak meg, hogy ez jó lesz-e vagy rossz. A válasz egyszerű: nézőpont és ízlés kérdése. Ahogy az optimisták a fél pohár vizet félig telinek, a pesszimisták félig üresnek tartják. Az, hogy méltatlanul bántunk a Földdel, a természettel, az állatokkal és önmagunkkal, nehezen vitatható. Kiszipolyozó életmódot folytat az emberiség egy része, a másik része pedig megnyomorítva elszenvedi. Akinek az igazságtalan, felelőtlen, pénz-orientált emberi élet tetszik, annak keserű lesz a változás. A Nagy Ciklus küszöb-átlépésével a régi tudás szerint az égi állatövi jegyek alapján a leköszönő Halak korszakból a Vízöntő korszakba lépünk. Ez mindenképpen öntudatos, felelős természet- és állatbarát szemléletet, kreatív munkálkodást, és főleg testvéri szereteten alapuló emberi kapcsolatokat jelent. Aki ma is e szerint él - annak a váltás kifejezetten kellemes és boldogító lesz.

                                                                          (ismeretlen forrás)


      cs.--gamb.sziv--.gif

2.

        A változások kora!

Mára már igencsak felszaporodtak a változás jelei. Földrengés ,árvíz és szélvihar pusztít. Mindezt megjövendölték,így azok számára akik ébrednek ez nem meglepő. Tudunk róla,hogy a föld átalakítja önmagát. Mivel maga a föld is rendelkezik tudattal. Bár hiába minden jóslat mert minden változhat közben a szabad akarat miatt. És ez így van rendjén. Így nincs senki aki megmondaná teljes pontossággal mi is fog történni az elkövetkezendő időkben.

Talán abban lehetünk biztosak,hogy mindenki szeretne jobban élni . Vagy inkább sokkal pontosabban ,megtanulni élni. Mert ahogy most élünk az nem tesz senkit boldoggá legalábbis sokakat. Nem úgy kellene élnünk,hogy dolgozunk az életért,hanem a z érdeklődésünknek megfelelő munkát szinte hobbiból kikapcsolódásból tesszük. És ha netalán nem lenne kedvünk egy nap dolgozni akkor sem lenne veszélyben az életünk. Ez így lenne helyes. Jelenleg a földön csak a gazdagok tehetik meg.

Ha megtehetnénk,hogy pl. gondolok egyet és átugrok Japánba vagy az Egyesült Államokba ebédelni az lenne az egészséges. Ehhez viszont önzetlenségnek kell lenni. A válság ami most van és mindig is volt azért van mert önzőség van a földön. Mert nem ébredtek fel még sokan. Egy problémát sem lehet megoldani a maga szintjén. Ezért,hogy megoldódjon a válság feljebbről kell rátekinteni. A sok stressz és feszültség másik oka az,hogy érezzük a nagy változást. Érezzük,hogy nagyobb a sebesség ,gyorsabb a változás. Nincs idő megszokni semmit. Ezért olyannak kell leni mint a nád. A nád elég rugalmas ahhoz,hogy kibírja a legnagyobb szelet is anélkül,hogy eltörne.

A pozitív gondolatokat se értelmezzük félre. Mert sokan a leg lehetetlenebb helyzetben is képesek becsapni önmagukat. Éberség a legfontosabb most. Felébredni és látni azt ami történik. Már nem mondhatod azt,hogy nem a te idődben fog megtörténni. Már észre kell venned ,hogy történik.                  Nem könnyű kor ez. Nem könnyű azoknak akik mereven ragaszkodnak a múlt árnyaihoz. Akik képtelenek a szívből élésre. Akik bezárták szívük kapuját. Most azok vannak pozitív helyzetben akik szeretni tudnak. Akik nem akarnak birtokolni. Így nem érzik azt,hogy fáj ha valamit az élet elvesz tőlük. Mert semmi sem a miénk. Mind egyek vagyunk. És aki ezt nem érti meg az nem sok jóra számíthat. Mert ahova a föld tart csak a tiszta szívűek tarthatnak. Nem arról van szó,hogy nem lenne engedélyezett velük tartani. Inkább te nem engeded magadnak,mert érzed ők mások. És ott köztük magányos az aki más szinten van.

                                                                                              B.A.

                                                                          Forrás : Ezotéria Magazin

    cs.--gamb.sziv--.gif

 3.              2012    A  Lehetőség! 


 A Maják szerint 2012-re történik valami, amitől teljesen megváltozik minden.
Egyesek azt mondják, akkorra lesz a VilágVége, mások azt mondják Dimenziót váltunk és eltűnünk, felemelkedünk.  Mi is az igazság?

Nos, ez csak a Te választásodtól függ!

Lehet, hogy hihetetlen, de így van!
Talán már észrevetted te is, hogy mennyi minden változik körülötted és a világban az elmúlt években?
Nézz vissza az elmúlt 2-3 évedre és fel fog tűnni, hogy felgyorsult minden, rengeteg dolog már máshogyan működik, mint azelőtt. A világban eluralkodott a káosz, kiszámíthatatlanná vált szinte minden.

Nincs olyan, ami biztos lenne, biztonságot nyújtana nekünk.
Az emberek többsége könnyen manipulálható, a média igyekszik nap, mint nap fokozni félelmeinket, bizonytalanság érzetünket.

Már-már úgy érezzük nincs is megoldás, nem tudunk semmit tenni, hogy jobb legyen, Boldog életet élhessünk!  Van megoldás!

A megoldás, hogy kilépünk az eddigi konvencionális gondolkodásunkból és elkezdjük keresni azokat az információkat, érzéseket amelyek túlmutatnak a káoszon!
Ha megfigyeled a fiatal felnőtteket és gyerekeket, láthatod, hogy teljesen másmilyenek mint a mai 50 - 60 évesek voltak ennyi idős korukban.
Az elmúlt 5 évben született gyerekek már más génszerkezettel és más tudati befogadó készséggel születtek.
Érzékenyebbek az őket érő ingerekre, olyan dolgokat is érzékelnek amiket az átlag felnőtt nem. Lelkük eredendő bölcsességgel öltött testet, így a hagyományos gondozás, nevelés, oktatás és családi elképzelések náluk kudarcot vallanak.

Vannak sajnos olyan irányzatok, a konvencionális gyógyítás és pszichoterápia aki ezeket az embereket szeretné visszadugni a jól megszokott, konvencionális dobozba, de ezek az emberek nem dughatóak bele a hagyományos elképzelésekbe!
Azért jöttek, hogy Szétrombolják a régit és Újat alkossanak!
Talán már hallottad a megfogalmazást, hogy "Indigók", így szokták emlegetni őket. Ez csak arról szól, hogy általában indigó színű az aurájuk, de ez sem igaz mindegyikükre! Nem is ez a lényeg!
Ami fontos az az lenne, hogy próbáljunk nyitottak lenni az ő elképzeléseikre, gondolataikra, érzéseikre, hiszen újat hoznak, olyat amitől mindannyian fejlődhetünk és továbbléphetünk.
Nem kell a világnak megszünnie, nem kell világvégének lennie!
Változni kell mindennek és mindenkinek!
Ki kell tudjuk nőni a régi rendszereket és újabbakat hozni helyettük!

Alapvető szemléletváltás szükséges!

Az új nézőpontok szerint mindenki lehet Boldog, és mindenki Nyertesnek születik a Földre!
Jó lenne ha mindenki képes lenne kilépni a saját komfort zónájából, képes lenne elfogadni a múltját, letenni a múltból cipelt mintákat és tovább tudna lépni, hogy egy szép jövőt írhasson magának!
Akik már az újat élik azoknak sem egyszerű kivárni azt az időt amikor már nem deviánsnak, betegnek kezelik őket, hanem ők lesznek a Standard minőség!
Abban lehet nekik segíteni, hogy ezt az átmeneti időszakot jobban, türelmesebben viseljék. Vannak bizonyos magas rezgésű terápiás módszerek, amelyekkel nagyon sokat lehet segíteni ebben az átmeneti időszakban: Bach virágterápia, Indigó esszencia, hang és színterápia.
Azoknak pedig akik a régiből szeretnének valami újat csinálni, képesek továbblépni, azoknak is van segítség: Családállítás, ahol leteheted a múlt terheit, és tudatos fejlődés, Önismeret/ ahol megtudod 'ki is vagy valójában és miért is vagy itt?'/

Egyszóval mindenkinek döntenie kell, mert az idő eljött!
Választhatod a régit, de tudd van valami más is!


Valami, ami túlmutat minden eddig ismerten!
Ha ezt választod nem kell soha többé beállnod a sorba, nem kell eladd magadat, megélheted azt aki valójában vagy!
Életed minden percében egységben élhetsz önmagaddal és a téged körülvevő világgal!  Megszünnek félelmeid, Teremtővé válsz, aki azt teremt meg magának amit csak szeretne!

Egy dolog azonban fontos!

A te teremtésednek is passzolnia kell a nagy egészhez!

Keresd meg melyik Puzzle vagy te a rendszerben?
Mit tudsz te hozzáadni ahhoz, hogy a világ jobb legyen?
Ha megtaláltad, akkor nincs más hátra:

VALÓSÍTSD MEG ÖNMAGAD!

Nekem 2012 az Új kezdetét jelenti, valami olyat amikor mindenki szabad lehet, megélheti, megvalósíthatja álmait és Önmagát!

TE hol leszel akkor és mit fogsz csinálni???

         
Forrás:http://www.omniverzum.hu / Váradi Andi/


                     cs.ang-gamb-ang.gif


                             2012 mitosza :

Ide kattintva lehet több videófelvételt is találni a témával kapcsolatba :


http://www.youtube.com/watch?v=WZ9HPfIHrP4

cs.--gamb.sziv--.gif


              A KATASZTRÓFA LEFOLYÁSA
         Berta Dudde által kapott tanítás általISTEN kinyilatkoztatja és megokolja az eljövendő nagy katasztrófa
előjeleit és lefolyását János evangélium 14/21 ígérete alapján prófétai módon kapta és írta:BERTHA DUDDE
Ezek az írások valláson felülállók! Valláshoz tartozástól nem akarnak senkit eltéríteni, sem valami vallási közösségre rábeszélni.  Megjelenésük egyedüli oka, hogy Isten szavát , amit Ján. Ev. 14,21 ígérete alapján ad nekünk a mai időkben .  Az embereknek hozzáférhetővé tegye.
Ján.14,21: Aki ismeri az én parancsolataimat és megtartja azokat, az szeret engem. Aki pedig engem szeret, azt szereti az én Atyám, én is szeretem azt, és kijelentem magamat annak.
Német eredetiből fordította, és közreadja:G. Szieger Magda
1913 - 2001 Engedélyezett a minden változtatás nélküli, és a forrás megjelölésével készült, fejezetenkénti fordítás és nyomtatás. 2007.


B.D.Nr.6388 1955. 10. 30.
Utalás a természeti eseményre

Szavamat mindenfelé elvezetem, és ismerem a helyes utakat és eszközöket, hogy a jóakaratú emberek olyan szellemi érték birtokába kerüljenek, amelynek én vagyok az eredete. Tudom, kiben van jóakarat, hogy meghallgasson, és valóban, nekem minden lehetséges, az is, hogy olyan formában szóljak hozzájuk, amit el tudnak viselni. De azokra is gondolok, akik még teljesen üresek, akik még nem éreztek vágyat szavaim után, akik felém forduló gondolatok nélkül élnek - akik csak a világot, és annak javait látják. Szavamat hozzájuk is elvezetem, ismételten megszólítom őket is - de annyira erőszak nélkül, hogy meghallhatnak, de nem MUSZÁJ meghallaniuk.
Először az akaratuknak kell megelevenedni, hogy más szférából is meghallgassanak valamit, nem csak abból, amibe maguk vannak. Erre indíttatást ismételt beszélgetés, könyvek, világesemények, egyes szükséghelyzetek, vagy balesetek adhatják. EZEK helyes irányba terelhetik az emberek gondolkodását - a végtelenbe - hozzám, a szellemi szférákba, majd aztán akarata alapján táplálékot is kap hozzá.
Nehogy azt higgyétek, valakitől is megvonom szent segítségemet, azt se higgyétek, hogy kegyelem nélkül egy ember rendbe tudna jönni. Én mindenkiről gondoskodom, de hogy van-e eredménye, az a szabad akaratú ember ügye. Szavamat az egész világ hallja, nekem csak engedelmes földi gyermekre van szükségem aki megnyitja szívét, és akkor közvetlenül tőlem kaphatja az igazságot. Ezt az igazságot majd továbbviszi, mert én ismerem a fogadóképes embereket. És ahol csak egy pici eredmény is várható, ott a földi gyermekeimet egymáshoz vezetem.
A VILÁGOSSÁG KÖVETEI pedig mindenhol kiosztják a világosságot, bárhol is legyenek. Ugyanazt az igazságot hirdetik valamennyien, mert az én küldötteim, akik a végső időben minden országban, és minden helyen fellépnek. Egyetlen éhező lélek sem marad erőtlenül, és egyetlen vágyakozó szív sem betöltetlenül. Mert minden vezetésem alatt áll, eget és földet az én akaratom kormányozza. Én gondozok minden egyes teremtményt, lehetőséget teremtek neki, hogy üdvözülhessen. Valódi predikátorokat is ébresztek mindenütt, akiknek SZELLEMEM sugallja, hogy mit mondjanak, és akik annyira bensőségesen az enyémek, hogy bennük SZELLEMEM által munkálkodhatok. Mindenütt lesznek eredmények, de lesznek mindenütt olyan emberek is, akik visszautasítják, hogy szívükhöz közeledjek. Szavamat hallják, de teljesen visszautasítják - és ezért hatás nem érződik rajtuk.
De őket is megszólítom - egész életük végéig újból és újból megszólítom őket, mert egészen haláluk órájáig azon fáradozom, hogy még földi létük alatt hozzám találjanak. Igaz, megszámlálhatatlan az a tömeg, kik még távol vannak tőlem, és akik nem keresik hogy csökkentsék ezt a távolságot. De szeretetem és gondoskodásom ugyanúgy az övüké is, mert vissza akarom nyerni minden teremtményemet, ezért egyet sem adok fel, míg utolsó órájuk el nem érkezett. De az akarat szabadságához nem nyúlok.
Amit szelíd fáradozásaim nem tudnak létrehozni, amit szavaimmal nem tudok elérni, az majd lehetővé válik A SZOKATLAN TERMÉSZETI ESEMÉNYEK által. Az embernek akkor nem lesz más választása, mint hogy vagy feladja önmagát, vagy olyan hatalomnál keres segítséget, amely erős, és tud segíteni.
Már az is előrelépés, ha elismeri ezt a hatalmat, és meghallom az ilyen emberek segélykiáltását, és megmenekül az örök pusztulástól. Hangom mindenhol felhangzik, halkan és hangosan is hallható lesz. És mindenki megérezheti, hogy őt szólítottam, mindenki kaphat kegyelmet, és felébredhet az életre akiben van jóakarat, és figyel a hangomra. Mert szeretetem menteni akar, oda akarja ajándékozni magát, és életet akar adni mindenkinek, aki még a halálban van.
Ámen.

B.D.Nr.6970 1957. 11. 16.
Vihar előtti csend - A színlelt béke

Még ha az is a látszat, hogy békésebb idő felé mentek - ne hagyjátok megtéveszteni magatokat. Azoknak az arculata gyorsabban megváltozik mint gondolnátok, akik a békéről beszélnek, és már tűzcsóvákat dobálnak a Föld lakói közé. Számotokra a nyugalom veszélyes, mert csak langyossá váltok általa, és a földi életet csak földi módon értékelitek.
Ezért az embereket ismételten felzavarom nyugalmukból, hogy ébren tartsam őket. Ezért történik még annyi minden, az emberek tekintetét ismételten mindenféle szerencsétlenségre és katasztrófákra irányítom. A látszólagos földi jólét és építkezés mellett olyan eseményekben is részt kell venniük, melyeknél nem elég az erejük hogy megakadályozhassák. Rádöbbennek a felismerésre, az ilyen sorscsapások alól senki nem kivétel, akármennyire biztosítottnak látja is földi életét.  A világhelyzet ne tévesszen meg. Ügy tűnik, mintha megnyugodna, de mindez csak áltató cselekvés. Rossz lesz az ébredésetek, ha átadjátok magatokat ennek a nyugalomnak, és figyelmen kívül hagyjátok a végre figyelmeztető utalásaimat.
A változás hirtelen jön, és ti akkorra már legyetek felkészülve, és higgyétek, a változás megérkezik. A végidőnek sok jelét észlelhetitek. De az ellenfél az, aki gondoskodik róla, hogy homokot szórjon a szemetekbe. Mert nem akarja, hogy a vég bekövetkeztét higgyétek, rajta gondolkodjatok, és komolyan megváltozzatok. A maga szolgáira úgy hat, hogy azok elhitessék az emberekkel, egy csodálatosan békés és örömteli időnek mennek elébe. Ez sikerül is neki, mert az emberek mindig hamarabb elhiszik azt, amit tekintetük követhet, mint amit a Szellemi Birodalomból közölnek velük. Ezen kívül maguk is hinni AKARJÁK, hogy egy földi értelemben vett boldog, szép jövő elé néznek, és nem a Föld végét látják.
De én az óvást és figyelmeztetést nem hagyom abba. Mert nem csak a földi élet rövid éveiről van szó, hanem az ÖRÖKKÉVALÓSÁGRÓL. Figyelmeztetéseim annál erőteljesebbek lesznek, mennél láthatóbbá válik a "nyugalom" a Föld felett, és mennél inkább bíznak egy látszólagos békében, elfeledkezve jó elhatározásaikról, miket talán a közeli végre való tekintettel tettek. A földi világon keresztül ellenfelem még egyszer kirakja csapdáit az emberek elé, és igen erős hit kell hozzá, hogy valaki ne essen beléjük.
Azért figyelmeztetlek ismételten és újra, hogy mi vár rátok. Ne engedjétek, hogy megtévesszen benneteket. Szavam igazság, ami beteljesül. Az én szavam a közeli vég bekövetkeztét mondja. Ezt egy hangsúlyos közbenyúlásom előzi meg. Egy nagy TERMÉSZETI KATASZTRÓFA. Meglepetés lesz ez azoknak, akik a békében hisznek. Viszont bűneikből még most is vissza fordulhatnak, és a vég bekövetkeztéig a maguk útját a tökéletesség felé törekvésben tehetik meg. Ez a katasztrófa megszámlálhatatlan emberéletet követel. És ki biztos benne, hogy nem tartozik közéjük? Vajon nem lesz-e már késő nektek, akik közömbösen sétáltok a szép jövő reményében? És még mindig engeditek, hogy a világ fejedelme elvakítson?
Mindig gondoljatok ezekre a szavaimra, amikor arról hallotok, különféle fájdalmas sorscsapás emberi életeknek vet véget. Ezáltal figyelmeztetlek benneteket a hirtelen végre. Azt akarom, szemetek arra a HATALOMRA irányuljon, amely elpusztíthat mindent, amit felépítettetek, és megsemmisítheti minden terveteket.
Kapcsolódjatok jobban ehhez a hatalomhoz, találjátok meg hozzám az utat, és kérjetek vezetést, védelmet, és irgalmat tőlem. Higgyétek el, békétek csak a velem való kapcsolattal lesz, és csalás áldozatai vagytok, amikor FÖLDI BÉKÉT ígérnek nektek. Az emberiség már nem él úgy, hogy békés földi élete lehetne. Nem törekszik semmiféle szellemi fejlődésre, és ezért nincs már joga, hogy ezen a Földön élhessen
Ámen.

B.D.Nr.6770 1957. 02. 25.
Természeti esemény az utolsó figyelmeztetés a vég előtt
Ismételten emlékeztetlek rá, gondoljatok a végre. Az egész emberiség előtte áll, de bárki megelőzheti, mert egy ember sem képes védekezni, amikor én elhívom a földről. Újra és újra figyelmeztetlek és óvlak! Vannak jövendölések a próféták és látnokok által, amelyek szintén a Föld végére vonatkoznak.
A halálra is folyton figyelmeztetlek, amikor valaki meghal körülöttetek. De csak amikor ezekkel a gondolatokkal komolyan foglalkoztok, akkor tartotok ítéletet magatok fölött. Ekkor vetitek komoly kritika alá a magatok életvitelét, és fáradoztok, hogy még ezen a Földön tudjatok szellemi nyereséget szerezni magatoknak.
De ha NEM ÉRINTENEK benneteket ezek az óvások és figyelmeztetések, akkor a vég érkezése meglepetés lesz, és teljesen készületlenül lesztek az áldozatai.
Mikor elutasítjátok azokat az embereket, akik az én megbízásomból adnak közlést nektek, akkor azt hiszitek, szellemileg messze fölöttük álltok. Ezért már csak egy eszközöm marad, hogy hitelesnek vegyétek az oktatást, az, hogy a természeti erők figyelmeztessenek benneteket a végre. A sok hitetlen ember miatt kell felhasználnom ezt az eszközt, mert csak élnek, mintha határ nélküli lenne az ember élete a Földön. Amit szavaim nem érnek el, azt végbevihet a természeti esemény, a befelé nézést, és a tudatos hozzám fordulást is.
De az emberek azt is megtehetik, hogy még jobban küzdenek az életükért, miközben gondolatilag nekem ellenállnak. Viszont a HATALOM majd igazolja magát azok előtt, akik nem akarják elismerni. A természeti eseménynek a kihatása azért lesz olyan hatalmas, mert minden emberhez szólni akar, és gondolataikat a saját végükre akarja irányítani. Közbenyúlásomról minden ember szerezzen ismeretet - még ha az határok közt lesz is tartva, tehát nem érinti az egész Földet.  Viszont hangomat nem lehet nem meghallani - hiszen ez utolsó utalás lesz ennek a Földnek a végére, amit nemsokára utána már várni lehet. Előtte azonban csak szavakkal hirdethetem meg a vég, és ennek a természeti eseménynek a közelségét.
Ezért szolgáim ismételten megemlítik, hogy az emberiség mit várhat. A szokatlan szenvedéseket, és a szükségek idejét minden embernek el kell viselni, mert a szolgák beszédét ezek támasztják alá, hogy szavaiknak figyelmet szenteljenek. Mert majd minden ember megtapasztalhatja, hogyha HISZ BENNEM és ENGEM segítségül hív, le tudja győzni a szükséget.
Tekintettel, hogy az emberek szellemi mélyponton vannak, közbenyúlásom már nem jelent hitbeli kényszert. Úgyis értelmükkel próbálnak mindent megmagyarázni maguknak, és még most sem ismernek el olyan hatalmat, amely élet és halál felet rendelkezik. De legyen előttük nyitva minden lehetőség, ami megváltoztathatja gondolkodásukat - és az ilyen mértékű természeti esemény létre hozhatja ezt. Felhasználom tehát ezt az utolsó eszközt is. De ezzel még mindig meghagyok minden egyes embernek egy utolsó döntési lehetőséget. Tehát általa nem gyakorlok kényszerítő hatást.
Ha nem tudjátok elhinni, hogy a Föld elpusztul - akkor gondoljatok a saját végetekre. Mert már nem sok idő van hátra, hogy mindez beteljesüljön, amit folyton hirdetek.
Szeretlek benneteket, és szeretnélek megmenteni - meg akarlak óvni a szilárd anyagba való száműzetéstől. Mert ha akarja, még minden egyes ember megváltozhat.  Ámen.


B.D.Nr.5678 1953. 05. 17.
A jövendölések teljesülnek - Előtte katasztrófa
Az idő beteljesedett, minden a végre utal. De a jeleket CSAK AZOK az emberek látják meg, akik felém törekszenek, mert az ő tekintetük az ég felé irányul, tehát a megvilágosodásuk szintén föntről jön, ők nem kételkednek, hogy minden beteljesül amit a próféták és látnokok az én megbízásomból jövendöltek. Ami ezeknek magától értetendő - azoknak teljesen lehetetlen, ezek más szemmel néznek, mint azok. A világ emberei csak a világot látják, a világnak és örömeinek élnek. Szellemük mindig sötétebb lesz, minél jobban közeledik a vég.
Ezeknek az embereknek a számára következik be még a vég előtt az az esemény, ami, ha van bennük kis jóakarat, meghökkentheti őket, és megváltoztathatná gondolataikat. Ezeknek akarom még kinyilatkoztatni magamat a vég előtt, habár még akkor sem kell, hogy elismerjenek. Veszítsenek el még egyszer mindent, amit olyan mohón megszereztek - vesszen és pusztuljon el a földi tulajdon, de egy olyan hatalom által, amelyet nem tehetnek felelőssé. A természeti elemeken keresztül akarom magamat kinyilvánítani - hogy megmentsem őket. Ahol az emberekben van még egy szikrányi hit - ott van még lehetőség a mentésre.
Gondolatát az utolsó pillanatban is felém fordíthatja, és küldheti hozzám segélykiáltását. És ha földi életét el is veszti - kiáltását meghallom, és hite a túlvilágon segítséget és jutalmat nyer. Csak egy engem elismerő gondolatot akarok látni, és kezem már ki van nyújtva utána, hogy ezt be is bizonyítsam. Valóban - könnyűvé teszem, hogy higgyetek, csak próbálkoznátok meg vele! Hívjatok engem szellemben és igazságban. Ezért teszek még egy utolsó kísérletet megmentésetekre, és azok megmentésére, akik ellenfelemnek még nem hódoltak be teljesen.
Megremegtetem a Földet, és a földi megmenekülésre eltűnik minden remény. És ahol már nincs semmi, amiben remélni lehetne - ott egyedül én hozhatok menekülést, mert nálam semmi sem lehetetlen. És ha valaki a legnagyobb szükségben visszaemlékezik gyermekkora hitére - aki ezt az utolsó kísérletet megteszi, hogy segítségül hív engem - az valóban nem bánja meg. Megmenekül minden időre, mert amikor a lélek a Szellemi Birodalomban már fölfelé lépked, akkor már kegyelem a földi élet elvesztése.
Bár nem mindig tekintik a természeti elemeket erőm és hatalmam kifejezésének, de halálfélelem közben az emberben más gondolatok is születhetnek, mint máskor. Engem egy másodperc alatt is felismerhet, és segítségért kiálthat hozzám. De sohasem érvényes az a szó, amit csak a száj mond, és a szív nem részesedik benne.
Az idő beteljesedett, de előtte megérkezik, amit bejelentettem, és ismételten bejelentek. Egy szokatlan természeti esemény, hogy figyelmeztessen a végre, ami nemsokára követi. Állandóan óvlak és figyelmeztetlek, és az idők jeleire hivatkozom, de nem kényszeríthetlek, hogy szavaimat igazságnak elfogadjátok. De véssétek emlékezetetekbe, hogy akik még teljesen hitetlenek vagytok, arra emlékeztessen KI AZ AKI hozzátok beszél, és a teljesen hitetleneket meg akarja menteni attól a szakadéktól, amely felé mennek.
Ámen.

B.D.Nr.5879. 1954. 02. 17.
A természeti hatalmak tombolása
Hangomat hangosan és hatalmasan halljátok, és amikor felhangzik, mind megijedtek, kik halk hívásomat nem akartátok meghallani. Ezért majd a természeti elemek tombolása emlékeztet rám benneteket - akik mindig ellenálltatok nekem, és akiknek a természeti elemek megnyilvánulása láttán el kellene hogy ismerjetek engem. Ti nem akarjátok elismerni az összefüggést eme dolgok, és a világban végbevitt tevékenységeitek között. Pedig ez a tevékenység az oka, hogy most ennyire nyilvánvalóan fejezem ki magamat. Ti nem ismertek el Isteneteknek és Teremtőtöknek, AKI előtt pedig egyszer számadást kell tennetek. Ebben nem hisztek, azért a földi életet nem élitek akaratom szerint.  És ezért felhangzik hangom, hogy gondoljatok rám, és megváltozzatok, hogy felismerjetek, és akaratomat a magatok akaratának is elfogadjátok. Megszólítalak - először halkan és tele szeretette beszélek hozzátok, figyelmeztetve, hogy forduljatok vissza erről az útról. Majd hangomat mindig jobban felemelem, míg félelmet és ijedelmet éreztek, mert életeteket féltitek. És a földi életet sokan elvesztik, de ha az utolsó órában eltalálnak hozzám, úgy a testi halál nem lesz veszteség számukra. Inkább kegyelem lesz. Mert a teljes elmerülés veszélyébe voltak, és ha elhívom őket abban a pillanatban, ahogyan felismernek - tehát a hit felébredésének pillanatában - az megkönnyíti nekik a túlvilági Birodalomba való bejutást, és felfelé emelkedésük útjának a kezdete lesz.
A természet tombolása által határozottan elismertetem magamat. Ahol valamit az emberi akarat hoz létre, ott ritkán várható, hogy az emberek bennem higgyenek. De ahol minden remény nélkül ki vannak szolgáltatva a természeti elemeknek, ott hamarabb gondolnak Teremtőjükre, és kiáltanak utána. Ezért van még remény arra, hogy ekkor a lelkeket ki lehet menteni a hitetlenség sötétjéből, engem elismernek és hagyják, hogy a Földön, vagy a túlvilági Birodalomban kormányozzam őket. Amit földi történések nem tudnak létrehozni, azt egy nagyméretű természeti katasztrófa eléri. Gondolnak Istenükre és Teremtőjükre, és szívükben helyreállítják vele kapcsolatukat azzal, hogy a veszélyben bensőséges segítségért kiáltanak hozzá. Ezzel a látszólag áttekinthetetlen pusztulás - mentési akció lesz sok lélek számára, akik így megmenekülnek az örök pusztulástól, és az életre ébrednek akkor is, ha osztályrészük a földi halál.  Mindent megteszek, ami még megmentheti azokat, akik halk, szeretetteljes beszédem elől fülüket lezárják, de akiket ennek ellenére sem akarok elejteni. Most hangos szóval hívom őket még egyszer, és áldott lesz, aki rám gondol - áldott lesz akinek szívéből még nem lettem teljesen kiutasítva, és mielőtt teljesen késő lenne, még hozzám kiált.
Ámen.


B.D.Nr.4359 1948. 07. 01.
Fényjelenség a katasztrófa előtt
Közbenyúlásomat nagy szellemi akció előzi meg. Ez megerősíti az enyémek hitét, és utolsó utalás lesz a rákövetkező természeti eseményre. Égi küldötteimet arra utasítottam, hog mint FÉNYJELENSÉG tegyék magukat észrevehetővé az enyémek számára. Világosan és határozottan a mennybolton lesznek láthatók, és ez lehetetlenné tesz minden öncsalást. Az enyémeknek jelenségeik lesznek, míg A HITETLENEK NEM LÁTNAK SEMMIT, és az utalásokat mint agyrémet - kinevetik.  Ez lesz az utolsó jel. Ekkor már biztos előkészületeket tehettek a természet elemein keresztül való megnyilvánulásomra. Ekkor minden dolgot hagyjatok földi sorsára, és már csak a lelketekkel foglalkozzatok. Szavaimat igaz áhítattal fogadjátok magatokba, engedjétek, hogy szavakkal beszéljek, és mélyen és bensőségesen kapcsolódjatok össze velem, hogy jelenvaló lehessek legnagyobb szükségetekben, amely ezután már nagyon hamar rátok tör. Körülöttetek foglalkozzatok azokkal, akik félve figyelik a természet változásait, adjatok nekik rövid felvilágosításokat, és utasítsátok hozzám őket. Beszéljetek rólam, mint a szeretet Istenéről, aki elfogad mindenkit, és senkit el nem hagy, aki segítségért kiált hozzá.  Aztán várakozzatok rám. Ne féljetek, amikor hangom olyan erővel hangzik fel, hogy az emberek beleremegnek. Maradjatok higgadtak és nyugodtak. Ti tudjátok, nektek nem történhet semmi bajotok, ha én akarom, mert védelmet ígértem, ha imában hozzám kapcsolódtok. Jelenvaló leszek, és határozottan érzitek majd közelségemet. És végbemegy, amit Szellemem útján már bejelentettem - mert szavam igazság, és örökké az marad. Ámen

B.D.Nr.3776 1946. 05. 20.
A katasztrófa bejelentése
A közlés, amit adok - nagyon fontos. Egy előttetek álló fordulatra kell felkészülnötök, mert hamarosan láthatóan megjelenek. Az adott határidő a végéhez közeledik, és kevesek örömére - meg sok ember meghökkenésére, szavam teljesedésbe megy. Mivel MAGAM beszélek, akaratomat és hatalmamat bebizonyítom, az embereknek fel kellene, és el kellene ismerniük.
Az utolsó lépcsőfokon álltok - hogy aztán a nélkülözések és fáradozások útját járjátok, mert az embereknek szükségük van erre. Meg kell ismerkedniük hatalmammal, hogy kezüket felém nyújtsák, és megragadják az én megmentő kezeimet. Kegyetlennek és irgalmatlannak látszik az emberek számára ez az utolsó nevelési eszközöm - és mégis szeretetbe gyökerezik, mert eme utolsó eszköz nélkül megszámlálhatatlan lélek elpusztulna - én pedig meg akarom menteni őket.
Szeretetemet azon is felismerhetitek, hogy előre bejelentem, mi előtt álltok. És még máskor is bejelentem, hogy hihetővé tegyem - netán előtte hihetetlennek tűnt volna, vagy nem akartátok volna elfogadni. Mindenki nehéz órákat él át, és a túlélők elviselhetetlennek tűnő, nehéz életviszonyokat vesznek magukra. Én viszont mindenkinek megígérem erőmet és hatalmamat, aki szükséghelyzetében, lélekben és igazságban imádkozva segítségemet kéri. Az ajakimára nem figyelek, csak arra a kiáltásra, amely a szív mélyéből száll hozzám. Ez meghallgattatásra talál, és minden szükség elviselhetővé válik AZOKNAK, akik hisznek bennem. Közölnek veletek világi terveket és eljárásokat - de ezeket mind megsemmisítem. Majd újabb veszélyről hallatok - viszont akkor már tudjátok, egy másfajta veszély kezdődik, és az előzőtől már nem kell félnetek. Szemeteket csak reám és Országomra irányítsátok. Folyton bensőségesebben kell hozzám kapcsolódnotok, hogy a legnagyobb szükség idején még nagyobb mértékben kaphassatok erőt.
Azért mondom ezeket, mert szeretetem fel akar készíteni arra, ami visszavonhatatlan, és az Örökkévaló Terv szerint játszódik le. Még sok erőre van szükségetek. Hogy ezt megkaphassátok, komoly akarattal bensőséges imában, és szeretetből induló cselekedetekben kell élnetek. Ejtsetek el minden földi gondot és szorongást, csak a lelketekre gondoljatok, hogy többé már el ne távolodjatok tőlem, velem állandó összeköttetésbe maradjatok, hogy akkor is érezzétek jelenlétemet, mikor majd a mennydörgés hangján beszélek az emberekhez. Akkor se féljetek tőlem, hanem Örök Atyátoktól védelmet kérjetek - és én biztos hogy megadom. Ámen.

B.D.Nr.7405 1959. 09. 05.
Egy csillag bejelentése
Ami a Szellemen keresztül jut hozzátok, azt gondolkodás nélkül elfogadhatjátok. Legyen birtokotokban a tudás, hogy a Föld vége az Univerzumban is észlelhető lesz. Kozmikus változások adódnak, mert Isten akarata, hogy a földi periódus befejezése a legkülönfélébb jelek által legyen észlelhető, amiket az ember TERMÉSZETES MÓDON nem tud megmagyarázni. Ezek a Teremtő hatalmát bizonyítják, tehát határozottan a Teremtőre utalnak.
Ezek a kozmikus változások főképpen a csillagok eddigi pályájuktól való eltérésre vonatkoznak. Átcsapnak egy másik pályára, aminek oka megmagyarázhatatlan, és az is marad az emberek számára. Ennek ellenére nem lehet tagadni hogy megtörtént. Minél jobban közeledik a vég, annál gyakrabban állapítanak meg ilyen folyamatokat. Kezdetben nem ismerik fel, majd mindig jobban és határozottabban előtérbe lép, tehát az emberek az igazságnak megfelelően mondhatják, hogy "Az egek erői megindultak."
Ez semmiféle emberi akarattal nem áll összefüggésben. Egyedül Isten AKARATA jut benne kifejezésre. Ezért minden ember hihetné Isten létét, amikor az ilyen szokatlan jelenséget figyelemmel kíséri. Aki egyszerűen NEM AKAR HINNI, azt már ÉRTHETŐBBEN nem lehet a teremtő Isten létéről meggyőzni. Mert neki a természet minden eleme engedelmeskedik. És aki ezekre felfigyel, azt is tudja, hány órát ütött az óra.
És így válik el majd egy csillag a szokott pályájától, és útját a Föld felé veszi. Ez a csillag az emberek akaratától függetlenül megy az útján, és a Földnek nagy veszélyt jelent. Futása nem kap akadályt, mert a Földnek a maga kárára - de sok ember javára, el kell viselni egy megrázkódtatást. Eközben sok ember elveszti életét, ahogyan ezt sok idővel ezelőtt megjósolták.
A Föld egy lökést kap. Hogy a Föld, mint csillag milyen veszélyes helyzetbe jut, azt elképzelni senki nem tudja. Teljes pusztulásához nem vezet ez a természeti katasztrófa, de kihatását nem lehet elképzelni sem, mert megszámlálhatatlan ember halálát jelenti. Aki túléli, az nem sokkal utána a végsőnek néz elébe. Ez egy olyan pusztító esemény, amit emberi akarat idéz elő, és amelyet Isten MEGENGED, de nem AZ Ő AKARATA!
Az előbb leírt kozmikus katasztrófának megváltó célja van, a hitetlen embereknek ad utolsó utalást ARRA A HATALOMRA, amely mindent kormányoz - tehát önkényesen nem történik semmi.
Mentőövet dobok nekik, egy utolsó eszközt, hogy higgyenek, és el ne vesszenek. Ezen a történésen keresztül ISTEN MAGA beszél AZ EMBEREKHEZ. Azokhoz akik halk hangját nem vették figyelembe. De hangos szava fájdalmasan hangzik, és sokan belepusztulnak. De megvan a lehetőségük, hogy bepótolják a túlvilágon, amit a Földön elmulasztottak.
Sokan megkapják a kegyelmet, hogy a vég előtti, utolsó rövid időt is átéljék. Mértékadó benne megint a hitet elfogadó akarat, mert a hitetlenek nem húznak lelkük számára hasznot abból, amit átélnek. Nekik a bekövetkező vég az újra-száműzetés sorsát hozza - épp azt, amitől Isten szeretete meg akarta kímélni. Ezért Isten már előre óvja és figyelmezteti az embereket, és az utolsó időben végbemenő minden jelenségre figyelmessé teszi őket. És boldog, ha valaki ezeket figyelembe veszi, aki hisz benne, és ennek megfelelően él a Földön. Minden nehéz dolgon átvezetem, és ahogyan a dolgok érik, úgy lesz az jó a lelkének, hogy még a Földön kiérlelődjön.
Ámen.


B.D.Nr.7421 1959. 10. 03.
Jelenések könyve 16/18 - Csillag

A Föld hatalmasan megremeg. Szellemben épp úgy, mint földi módon. Az emberek ilyent még nem éltek át, ennek a korszaknak a kezdete óta. Ezt előre megjövendölték, mert ez vezeti be a végeseményt, ami utána hamarosan bekövetkezik. Odáig már nincs hosszú idő, és folyton sürgetőbben figyelmeztetlek, használjatok ki minden napot, hogy lelketeket érettségre segítsétek. Mert az idő siet, és óriási léptekkel közeledik a véghez.
És végtelenül hosszú éjszaka következik mindazokra, akik a nappalt nem lelkük üdvösségére használták. Mert az utolsó végidőt csak kevesen élik túl, hogy az Új Föld lakói legyenek, csak kevesen lesznek állhatatosak ezen a Földön a legvégső küzdelemben.
A vég jele ismételten a szemetek elé lesz tárva, az utolsó erőteljes jel a nagy földrengés lesz. Ez hogyan jön létre, azt is elmondtam már. Egy csillag kilép a pályáról, és óriási gyorsasággal rohan majd a Föld felé. Hogy még nem tudtok róla semmit, az a nagy távolságon múlik, amit a csillagnak meg kell tenni, mielőtt azok látókörébe kerül akik majd észreveszik.
Az izgalom nagy lesz, mert mindenki felismeri, a Föld mint csillag mekkora veszélybe kerül általa. De hogy ezt a veszélyt elhárítsa, senki nem tud tenni semmit. Főképp ti, akik tudtok róla, különösen jól használjátok ki ezt az utolsó, rövid időt, mert senki sem tudhatja, túléli-e ezt az eseményt. Senki nem tudja, a Föld melyik részét éri, és senki ne számoljon azzal, hogy mellette majd elhalad. Istennek ez az utolsó figyelmeztető kiáltása, amit a VÉG ELŐTT még enged felhangzani, hogy hitelt szerezzen ennek a "vég"-nek, és vissza forduljanak bűneikből azok a kevesek, akik még nem adták meg magukat teljesen Isten ellenfelének.
Ne gondolkodjatok könnyelműen ezekről a jelzésekről, ne tévesszen meg a látszólagos építőmunka, amit a világban láttok. Tudnotok kell, hogy a pusztulás árnyai már feltűntek, hogy nem telik bele hosszú idő, és tudomást szereztek arról a veszedelemről, ami egy csillag formájában közeledik felétek.
Kidobódott a pályájáról, mert Isten akarata az, hogy a Földet nagy megrendülés érje, amely még embereket menthet - és meg is menti őket, ha van bennük jóakarat. Valóban, nem hiányzanak a közeli végre utaló jelenségek - de ez a JEL lesz a legnagyobb kihatású, és sok ember elveszti közben életét.
De egy sem állíthatja, hogy ő süket - mert ez túl hatalmas esemény ahhoz, hogy ne érintene minden embert. Csak épp az eredmény más mindenkinél. Az emberek egy részében felébred eddigi gyenge hite - és újból átadják magukat Istennek. Mások gyenge hitüket is elvesztik, és az ellenfél felé fordulnak - ami a jogtalanul megszerezhető anyagiak utáni hajszában fejeződik ki.
Nagy szükség lesz az emberek között. Az igazi hit ekkor tesz majd tanúságot, mert minden embernek segítséget nyújt, ha hittel Istenre bízza magát. Mert Isten segítséget nyújt mindenkinek, aki hozzá akar tartozni, aki a nagy szükségben ARRA gondol, aki egyedül képes, hogy segítsen.
Egy olyan időszak kezdődik most, amikor sok igazi szőlőmunkásra lesz szükség, hogy mindenki segítséget kapjon, aki szellemben még gyenge, és hitének erősítés kell. Mert az utolsó hitüldözés ideje következik, és az még utolsó döntést követel a hívőtől. Mert aki mindvégig kitart, az üdvözül.
Ámen.


B.D.Nr.7423 1959. 10. 05.
Isten a teremtés egyedüli ura - Csillag
A csillagok már öröktől fogva azon a pályán futnak, amelyet az isteni Teremtő adott nekik, és akarata alapján a Teremtési Terv szerint be is tartanak. Lehetetlen kezdeményezés lenne, hogy egy csillag előírt pályáját megváltoztassák, hogy egy csillagot az útjától eltérítsenek, vagy valamiképpen kormányozzanak - hogy az mást tegyen, mint amit az isteni Teremtő meghatározott. Épp így lehetetlen megakadályozni egy csillag futását, időben korlátozni, vagy valamilyen módon megakadályozni, hogy az útját járja. Mindezeket azoknak mondom akik azt hiszik, saját találmányukkal képesek Isten megteremtett rendjébe, egy más rendet beépíteni, akik azt hiszik, hogy az isteni teremtett műbe beilleszthetik saját emberi készítményeiket, akik azt feltételezik, hogy az ilyen kísérleteket minden komoly károsodás nélkül küldhetik a világmindenségbe.
A kozmosz egyedüli ura én vagyok. Művembe való minden behatolásra megfelelő módon válaszolok. További kísérleteket tesznek - azt még továbbiak követik - amíg meg nem akadályozom. Megengedek ilyent, de amikor eljön az ideje - VÁLASZOLOK RÁ. Mert az emberek által már nem sok minden történhet a világmindenségben - mert lejárt az idő amivel számolhatnak.
Már nem használ nekik semmi tapas

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 102
Heti: 598
Havi: 2 106
Össz.: 414 255

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Végidőkről
Békesziget - © 2008 - 2018 - bekesziget.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: buék - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »